VUOSAARI HICKORY OPEN PELATTU

Voitot Lennart Sandgrenille ja Jussi Olkkoselle

Olkkoselle myös Vuosaaren klubimestaruus


Voittajan puhe. Voittaja Lennart Sandgren oikealla. Palkintoja jakamassa Antti Paatola ja Timo Holttinen.

Vuosaari Hickory Open pelattiin vaihtelevassa kelissä. Ensimmäisten lähtiessä alkoi myös sade mutta sitä kesti onneksi vain hetken aikaa ja viimeiset lähtijät selvisivät kastumatta. Vuosaarelle ominainen tuuli teki pelistä vaativaa mutta samalla hyvin links-henkistä.


Tuloskorttien tarkastus. Vasemmalta Petri Soini, Andrew Darlington ja Timo Holttinen.

Voittoon pelasi Keimolan Lennart Sandgren selvällä erolla seuraaviin, kotikentän Mikael Friskopfiin ja Jussi Olkkoseen. Seuraavina tulivat Keimolan Antti Paatola ja Mika Hjorth.

Päivän voittaja siirtyi samalla Tourin pistetilanteessa johtoon Antti Paatolan rinnalle. He lähtevät selvässä johdossa finaaliin mutta pistelaskutavasta johtuen mahdollisuus Tourin kokonaisvoittoon on vielä monella muullakin pelaajalla.

Lyöntipelisarjassa selvään voittoon pelasi kotikentällään pelannut Jussi Olkkonen. Ensikertalaisuus ei häirinnyt Jussia vaan hän pelasi tuloksen 82 voittaen Mika Hjortin viidellä lyönnillä.

Tourin kokonaispisteissä Mika Hjort siirtyi melko selvään johtoon 42 pisteellään enne Antti Paatolaa jolla pisteitä on 30. Jälleen monella on vielä mahdollisuudet kokonaisvoittoon. Parhaimmissa asemissa Mikan perässä ovat Ikaalisten Hannu Narvi ja Antti Paatola.

Samassa yhteydessä Vuosaari Golf pelasi hikkorigolfin klubimestaruudesta. Voittaja oli luonnollisesti lyöntipelisarjankin voittanut Jussi Olkkonen saaden siis haltuunsa voittajan kiertopalkinnon. Seuraavina, kuitenkin melko selvästi jääneinä olivat Tomi Tolsa ja Mikael Friskopf.

Tulokset(PB):

 1. Lennart Sandgren, KGV 35 pistettä
 2. Mikael Friskopf, VGH 28 pistettä
 3. Jussi Olkkonen, VGH 27 pistettä
 4. Antti Paatola, KGV 27 pistettä
 5. Mika Hjorth, KGV 25 pistettä
 6. Ola Sahlberg, VGH 24 pistettä

Lyöntipelitulokset (par 72):

 1. Jussi Olkkonen, VGH 82 lyöntiä
 2. Mika Hjorth, KGV 87 lyöntiä
 3. Tomi Tolsa, VGH 89 lyöntiä
 4. Matthew Jones, AUS 90 lyöntiä
 5. Mikael Friskopf, VGH 91 lyöntiä
 6. Andrew Darlington 92 lyöntiä


Kärkiryhmä viimeisellä griinillä. Jussi Olkkosen viimeinen putti.