MUSEOAUTOT JA HIKKORIGOLF KOHTASIVAT VÄÄKSYSSÄ


Poseerausta ennen starttia

Pukuloistoa ja hienoja autoja

Vääksyn Kanavagolfissa pelattiin tiistaina 10. heinäkuuta Mobilistien hikkoritapahtuma. Upeassa kelissä paikalle saapui melkoinen joukko upeita museoautoja ja reilut kolmekymmentä golfaria nauttimaan hikkorigolfista ja hienosta tapahtumasta. Paikalla oli kymmenkunta mobilistia ja parikymmentä isäntäseuran jäsentä. Lisäksi paikalla oli muutama kokenut hikkorigolfari.

Oli ilo nähdä niin runsaslukuinen määrä pelaajia pukeutuneena parhaimpiinsa, pukuloisto oli upea. Herrojen komeat puvut olivat hienoja katsella eikä niille vetänyt vertaa kuin leidien todella näyttävät, tuulessa liehuvat pitkät hameet ja lierihatut. Myös paikallisia junioreita oli mukana teeman mukaisesti pukeutuneina, osa hienommin kuin ehkä kertaakaan aikaisemmin.


Palkitut pelurit yhteiskuvassa

Vaikka kyseessä oli hikkoritapahtuma, laskettiin lyöntejäkin. 9 reiän voittotulos oli 39 lyöntiä, erittäin hyvä tulos. Pistebogisarjan paras tulos oli 17 pistettä. Upeimmasta kokonaisuudeta kilpailtiin tasapäisesti. Voittajan asukokonaisuus oli hieno. Oliko se hienoin on tietenkin makukysymys mutta en minä vastaankaan äänestäisi. Onneksi en ollut mukana valitsemassa voittajaa, sen verran vaikea valinta varmasti ollut.

Kanavagolf sopii hyvin hikkoreille

Joka tapauksessa onnitteluni voittajille. Toivottavasti tästä saadaan perinne, sen verran hienosti mobilistit ja vääksyläiset hikkoripelin ottivat vastaan. Kanavagolfin kenttä soveltui hikkorimailoille hyvin. Vaikka kentällä on kohtuullinen määrä vesiesteitä olivat ne pääasiassa sivuvesiä, jotka eivät ne tulleet vaikealla tavalla peliin mukaan. Etutiiltä väylät olivat sopivan lyhyitä eikä tarvitse olla pitkälyöntinen päästäkseen useimmat par-4 väylät päälle kahdella lyönnillä.


Mailat matkaan ja kentälle