TALVIGOLFIA HIKKOREILLA

Jäägolf on hikkorigolfin uusin aluevaltaus


Lähes koko sivun juttu Aamulehdessä on hyvää mainosta jäägolfille ja hikkorigolfille.

Hannu Narvi on harrastanut golfia jo 40 vuotta. Juhlavuoden kunniaksi hän hankki itselleen hikkorimailat. Hän itse koki, että hänen rauhallinen swinginsä sopisi hikkorigolfiin hyvin. Näin varmasti onkin. Niinpä hän aikoo pelata tulevana kautena pelata hikkoreilla melko paljon. Hän onkin ilmoittanut pelaavansa kaikki Hickory Tourin kisat, jotka sopivat hänen muuten kireään golfaikatauluunsa.

Koska Hannu Narvi on innokas talvigolfari, on luonnollista, että hän halusi kokeilla mailoja myös talvisissa olosuhteissa. Ylläpitämällään Jämin Snow Golf-radalla hän pelaa säännöllisesti ja tänä talvena siis aina silloin tällöin hikkoreilla. Parin kokeilukerran jälkeen Hannu takaa, että hikkorimailat sopivat talvigolfiin ihan hyvin. Puhtaat osumat lentävät pitkälle ja epäpuhtaat tuntuvat sormissa.

Tampereella ilmestyvä Aamulehti kirjoitti lähes koko sivun jutun lumigolfista. Juttu ilmestyi 28.2.2007. Toimittaja Esa Maaranen kävi kiertämässä Jämin Snow golf-rataa yhdessä radan puuhamiehen, Hannu Narvin kanssa. Juttu sinänsä kertoo ennen kaikkea talvigolfista mutta Hannun kierroksella käyttämät hikkorimailat saavat kyllä ansaitsemansa huomion jutussa. Etusivun kuva samoin kuin oheinen kuva ovat tästä Aamulehden jutusta.