HIKKORIMAILAT MUKANA PICNICILLÄ


Upea lyönti bunkkerista onnistuu parheiten hameessa ja hikkoreilla. Kuva Jukka Tabermann.

Mukana oli tällä kertaa 12 pelaajaa

Ruukkigolfin perinteinen picnic-kisa käytiin jo toista kertaa hikkimailoilla. Näin voi varmaan sanoa, että hikkoripicnicistä on tullut perinne Ruukkigolfin kesän tapahtumakalenteriin.

Tusinan verran pelaajia kokoontui heinäkuisena perjantai-iltana klubille pukeutuneena toinen toistaan upeammin. Leidien pukuloisto oli silmiä hivelevä. Pitkät mekot ja hameet yhdessä röyhelöpuseroiden ja sopivien neuleiden olivat 20-luvun golfmuodin mukaisia. Tyylikkäät hatut kruunasivat kokonaisuuden.

Myös miehet olivat nähneet vaivaa pukeutumisen suhteen. Tyylikkäästi he astelivat ykköstiille solmiot kaulassa ja pussihousut lepattaen. Lippalakit olivat ajan tavan mukaisesti päässä ja mieli korkealla.


Ryhmäkuvassa ennen starttia. Kuva Jukka Tabermann.

Ritva Lähteenmäki voittoon

Picnic ei olisi täydellinen ilman kunnon eväitä. Keittiö oli loihtinut mauttavan aterian jopa pelaajat söivät innolla ja halulla tulosten laskua ja palkintojenjakoa odotellessaan. Mukava ilta miellyttävässä seurassa.

Vaikka kyseessä oli ennemmin tapahtuma kuin kisa, löydettiin myös illan voittaja. Palkintopöydästä kävi suuren magnum-pullon poimimassa Ritva Lähteenmäki. Kisan tulokset olivat tasaiset. Ritvan tulos oli 45. 46-47 tuloksissa olikin jo useita pelaajia. Onnittelut Ritvalle voitosta.