KALAFORNIASSA PELATTIIN PIENELLÄ JOUKOLLA


Kisa lähti käyntiin pelaajien seuratessa Jussi Karttusen avausta

Uusi voittaja lyöntipelissä

Porin Golfkerhon oma pro, Jarkko Stenbacka oli saatu houkuteltua mukaan hikkorikiertueen Porin tapahtumaan joka pelattiin sunnuntaina Kalafornian kentällä Kokemäenjoen suistossa.

Jarkko pelasi hikkorimailoilla ensimmäistä kertaa. Tarkoitus kuulemma oli jo viikolla kokeilla klubin omistamilla mailoilla mutta kiireet estivät aikomukset. Muutama väylä meni opetellessa mailoja ja erityisesti niiden pituuksia. Kun perusopinnot oli tehty, alkoi tulostakin syntyä. Alkuysiin kuluikin 42 lyöntiä mutta paluuseen enää 38 lyöntiä. Tuloksena siis 80 mikä on tänä vuonna ollut melko yleinen voittotulos suomalaisissa hikkorikisoissa. Toiseksi tuli Jussi Karttunen neljä lyöntiä huonommalla tuloksella. Alku meni jopa Jarkkoa paremmin mutta paluussa hän jäi pron vauhdista.

Karttusen Jussi kasvatti johtoaan yhteispisteissä muiden kärkinimien puuttuessa pelaajien joukosta. Yhteistuloksena Jussilla on nyt 50 pistettä. Toisena olevalla Ristolehtisellä pisteitä on 25 ja kolmantena majailevalla Jussi Markkasella 23.

Tasoituskisassa tuttu voittaja

Tasoituskisassa tänä vuonna tahtipuikkoa on heiluttanut yksi pelaaja, lajin pioneeri Antti Paatola. Niin Porissakin. Tasaisella suorituksella hän pelasi ulos 17 ja sisään 15 pistettä. Tuloksena 32 pistettä ja kahden pisteen ero toiseksi tulleeseen Markku Myllyharjuun. Kolmantena oli Jussi Karttunen vain pistettä huonommalla tuloksella.

Kokonaispisteissä Antti vahvisti johtoaan. Hänellä on koossa jo 55 pistettä, 19 pistettä enemmän kuin toisena olevalla Jussi Karttusella. Kolmantena on 27 pisteellä Jussi Markkanen joka nyt ei ollut mukana.


Markku Myllyharjun tyylinäyte, vasurillakin lähtee.

Vuorossa Vuosaari ja Pro Golf Hickory Open

Hickory Tourin seuraava osakilpailu Pro Golf Hickory Open pelataan Vuosaaren kentällä elokuun 29. päivänä. Ilmoittautuminen Vuosaareen on jo alkanut. Ilmoittautumiset Golfantiikkiin tai Vuosaaren klubille. Vuosaarelaiset pelaavat samalla seuran mestaruudesta joten odotettavissa on aikaisempien vuosien tapaan runsas vuosaarelaisten pelaajien osanotto. Kannattaa siis ilmoittautua ajoissa, mukaan mahtuu 40 pelaajaa.

Myös Vuosaaressa järjestetään ennen tapahtumaa hikkoriklinikka jossa tapahtuman osallistujat saavat opastusta ja tuntumaa hikkorimailoihin. Klinikka alkaa kisapäivänä kello 9.00 Vuosaaren rangella. mailojen jako tapahtuu rangen läheisyydessä.