Messukylässä oli runsas osanotto

Tamperelaiset joukolla mukana hikkoritapahtumassa

Tampereen Messukylässä sijaitseva Pirkanmaan Golf vietti kaunista lauantaipäivää hikkorigolfin merkeissä. Toistakymmentä tyylikkäästi pukeutunutta pelaajaa kokoontui klubille tarkoituksenaan kokeilla miten peli kulkee vanhoilla hikkorimailoilla. Ladyt olivat hienoina pitkissä hameissaan ja hatuissaan. Herrat arvokkaita solmioissaan, ruseteissaan ja muissa asiaan kuuluvissa vaatteissaan.


Bunkkerilyönti

Pientä jännitystä oli havaittavissa kun pelaajat valitsivat itselleen mailoja. Neuvoja kysyttiin erityisesti svingiin ja sen rauhallisuuteen. Mailoja vertailtiin ja muutama vaihdettiinkin varabägistä itselle ehkä paremmin sopivaan mailaan. Kaikilla kuitenkin löytyi itseä miellyttävät mailat, ainakin siihen asti kun niillä piti lyödä.

Alkuvaikeuksien jälkeen kierros sujui, toisilla hyvin, toisilla vielä paremmin. Erityisesti puttereita kehuttiin paremmiksi kuin omia nykyaikaisia puttereita. Puumailat olivat vaikeimpia. Näinhän se on ollut muidenkin ensikertalaisten kanssa. Rautamailat pelaajat saivat toimimaan, kuka nopeammin, kuka hitaammin.

Lisää tällaista

Maaliin saapui toinen toistaan tyytyväisempiä pelaajia. Tulokset olivat toissijaisia kun kokemuksia vaihdettiin. Kaikki olivat yksimielisiä siitä että tämä oli onnistunut tapahtuma ja että tästä tehdään perinne. Palkintojenjaossa kentän toimitusjohtaja Jarkko Swahn pyysikin ideoita siitä, miten vuotuisesta hikkoritapahtumasta saadaan rakennettua vuoden kohokohta ja ykköstapahtuma.


Näyte tyylikkäästä avauslyönnistä


Svingi kunnossa


Puttiharjoittelua ennen kierrosta