Messut ovat juuri alkamassa. Jännitys on huipussaan, tuleekohan asiakkaita.

Mielenkiintoinen kokemus

Nyt ovat ensimmäiset messuni takana päin. Tämä oli aika mielenkiintoinen kokemus. Asiakkaita tuntui riittävän, välillä enemmän ja välillä taas vähemmän. Kauppakin kävi mutta parasta oli tavata uusia golfantiikista kiinnostuneita ihmisiä. Juttelemassa kävi paljon henkilöitä, jotka kertoivat itsellään olevan maila tai kaksi, jotka on tuotu Lontoosta, Skotlannista, USAsta tai jostain muualta.

Olin lupautunut arvioimaan ihmisten antiikkimailoja ja muutama asiakas kävikin näyttämässä mailojaan. Se oli hieno juttu. Samalla sain vahvistuksen uskolleni, että Suomessa riittää mielenkiintoa myös vanhoihin golfvälineisiin. Lisäksi lupasin kunnostaa muutaman harrastajan mailat pientä korvausta vastaan. Mielenkiintoinen uusi aluevaltaus. Kiitokset kaikille paikalla olleille, erityisesti heille, jotka poikkesivat juttelemassa. Ja tietysti teille, jotka ostitte jotain.

Seuraavaksi onkin mietittävä, onko syytä pistää messuosasto pystyyn myös kevään golfmessuille. Tästä ottaisin mielelläni vastaan kommenttejanne. Kertokaa, onko teillä mielenkiintoa nähdä vanhoja golfvälineitä golfmessuilla. Vai onko silloin focus niin paljon tulevassa kaudessa, että mielessä ei siinnä kuin upouusi draiveri ja piikkisuora avaus kohti kaukaista horisonttia. Pistäkää postia tulemaan.

Ensimmäinen päivä sujui mukavasti

Golfantiikin historian ensimmäinen messupäivä oli meilyttävä kokemus. Asiakkaita riitti, joskus ihan tungokseen asti. Mielenkiintoa riitti moniin mukanani olleisiin tavaroihin. Tapasin monia miellyttäviä golfin harrastajia ja sain tilaisuuden keskustella yhteisestä kiinnostuksen kohteestamme, golfista.

Oli hienoa huomata, että sellaisetkin henkilöt, jotka eivät harrasta golfia, olivat kiinnostuneita golfin historiasta ja golfillisista antiikkiesineistä. Jotkut taisivat ostaakin mailan tai taulun seinälleen.

Golfantiikista näyttää olevan tulossa jonkinlainen muotiaihe. Eilisen Helsingin Sanomissa olleen lehtijutun lisäksi Yleisradion Päivän Peilin messuista tekemään juttuun saatiin mahdutettua maininta golfantiikista. Hienoa. Moni ihminen kertoikin, että golfantiikki oli juuri se aihe, miksi he messuille tulivat. Joten kiinnostus on varmasti lisääntymässä.

Messut jatkuvat huomenna. Toivottavasti huominen on yhtä mukava päivä ja näen, jos mahdollista vieläkin useampia lukijoistani messulla.