SUOMEN ENSIMMÄINEN HIKKORITAPAHTUMA AULANGOLLA 13.9.2005 KLO 13.00

Tervetuloa osallistumaan tai katsomaan tätä upeata tapahtumaa.

Suomen ensimmäinen hikkorikisa pidetään Aulangon perinteikkäällä golfkentällä syyskuun 13. päivänä 2005 kello 13 alkaen. Kaikki hikkoripelin ystävät voivat osallistua tapahtumaan. kilpaullu osallistumisen edellytys on tietenkin asianmukaiset pelivälineet. Osallistuminen maksaa ainoastaan Aulangon greefeen verran, netin mukaan 30 euroa.

Ilmoittautumiset Golfantiikkiin näiden sivujen yhteydenottolomakkeen avulla, sähköpostilla tai puhelimitse Antti Paatolalle puh. 0400-458520, sähköposti: info at golfantiikki piste fi. Ilmoittautuessa tulee ilmoittaa nimi, oma kotiseura ja tasoitus. Ilmoittautumiset tapahtumaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään torstaina 8.9.2005. Tieto myös siitä, osallistutko tilaisuuteen hikkoripelaajana. Myös kaikki kysymykset tapahtumasta samasta osoitteesta.

Mikäli haluat osallistua tapahtumaan eikä sinulla ei ole sääntöjen mukaisia välineitä, ota silti yhteyttä. Pyrimme varaamaan myös nykyaikaisilla mailoilla pelaaville mahdollisuuden pelata. Tarvitsen kuitenkin sitä varten ilmoittautumisen jotta voimme varata lähtöajan kaikille.


Aikakauden mukainen pukeutuminen on oleellinen osa hikkoripelaamista.

Kilpailun säännöt

Kilpailu on 18 reiän tasoituksellinen pistebogey-kilpailu. Kaikki pelaajat pelaavat samalta tiiltä, joka ilmoitetaan kilpailun alussa. Normaalien golfsääntöjen lisäksi kisassa noudatetaan seuraavia hikkoripeliin kuuluvia sääntöjä:

- Kilpailussa käytettävien mailojen tulee olla puuvartisia. Varret ja gripit saavat olla uusittuja mutta mailojen lapojen tulee olla ajalta ennen vuotta 1935.

- Kilpailussa saa käyttää mitä tahansa nykysääntöjen mukaisia palloja.

- Kilpailussa on kanssapelaajan neuvominen ja neuvojen vastaanottaminen sallittua, joten kilpailu ei vaikuta tasoitukseen.

Golfantiikki toivottaa kaikki hikkoripelistä kiinnostuneet paikalle todistamaan kun maailmalla suosittu mutta Suomessa uusi golfin muoto saa alkunsa.