KEIMOLA HISTORIC GOLF AVASI HICKORY TOURIN


Yhteiskuva ennen lähtöä. Asuloistoa auringonpaisteessa.

Voitto Lennart Sandgrenille

Keimola isännöi kauden ensimmäistä Hickory Tourin kisaa. Keimola Historic Golf pelattiin upeassa, ehkä liiankin lämpimässä säässä. Kisaan osallistui 16 pelaajaa, joukossa myös kolme leidiä. Ensikertalaisia hikkorikisojen osallistujia mukana oli kymmenen.

Kisan voittoon selvällä erolla seuraaviin pelasi kotikentällään pelannut Lennart Sandgren. Lennart voitti myös viime vuoden kisan Keimolassa joten voitto ei tullut yllätyksenä. Hänen tuloksensa pistebogina pelatussa kisassa oli 35 pistettä, siis vain lyönnin päässä nykymailoilla pelatusta tasoituksesta. Mainio suoritus. Toiseksi pelasi selvästi jääneenä Antti Paatola, hänkin Keimolasta. Tulos 28 pistettä oli kaksi enemmän kuin kolmanneksi tulleen Nurmijärven Pirkko Yrjälän.


Juha Varjosen kiltti heilahtaa hänen avatessaan ykköstiillä.

Mika Hjorth voitti lyöntipelin

Kisassa pelattiin myös parhaasta lyöntipelituloksesta. Palkinnon tässä sarjassa pokkasi, niin kuin niin useasti ennenkin, Keimolan Mika Hjorth. Vaikka Mikan peli ei ollutkaan parhaimmillaan, riitti tulos 91 tällä kertaa voittoon. Toisena tässä sarjassa oli Lennart Sandgren ennen lyönnin välein pelanneita Tuusulan Juhani Varjosta, Keimolan Jussi Markkasta ja Ringsiden Petri Soinia.

Finnish Hickory Tour on kuuden tapahtuman sarja, jossa kummankin sarjan kokonaisvoittajat ratkaistaan kunkin pelaajan kolmen parhaan osakisan tulosten perusteella. Pisteitä kustakin osakisasta jaetaan kymmenelle parhaalle. Lennart Sandgren ja Mika Hjort johtavat luonnollisesti sarjojaan ensimmäisen osakisan jälkeen.


Ryhmäkuva ennen starttia. Voittaja Lennart Sandgren vasemmalla.

Heinäkuussa Lappeenrantaan, Vääksyyn ja Kytäjälle

Seuraava tapahtuma on Lappeenrannan Kahilanniemen kentällä heinäkuun 3. päivänä pelattava kisa. Se on osa Viipurin Golfin 70-vuotisjuhlaviikkoa ja odotettavissa on runsas lappeenrantalainen osanotto. Kannattaa ilmoittautua ajoissa. Ilmoittautumiset joko Golfantiikkiin tai kaksi viikkoa ennen kisaa klubille.


Voittajan puhe, kädessä hieno palkintokaukoputki. sopiva palkinto lintuharrastajalle.

Lappeenrannan jälkeen suunnataan kohti Vääksyä. Kanavagolfissa pelataan Jaguar AutoDuo Golf heinäkuun 8. päivä. Samana päivänä on Vääksyn kanavalla mobilistien kokoontuminen joten samaan reisuun voi yhdistää muutakin kulttuuria. Osa noista museoautoista ja muutama mobilisti on tulossa myös Kanavagolfiin tapahtuman ajaksi.