Keimolan kisan osallistujat ryhmäkuvassa

HICKORY TOUR KÄVI KEIMOLASSA

Hickory Tourin viimeinen osakilpailu pidettiin Keimolassa lauantaina 5.8. Mukana oli viisi pelaajaa joista kolme ensikertalaisia. Sää suosi peliä ja pelaajia. Aurinko paistoi pilvetömältä taivaalta samalla kun ajoittainen tuulenvire antoi jonkin verran helpotusta auringon armottomaan kuumuuteen.

Tulostaso nousi hyväksi Keimolan melko vaativaksi tunnetulla Kirkka-kentällä. Pelaajat pelasivat punaisilta ja voittajaksi nousi Antti Paatola nettotuloksella 74. Tulos syntyi 16 tasoituksella joten bruttotulos oli 90. Parhaan bruttotuloksen pelasi Mika Hjorth saavuttaen 0-tasoituksella tuloksen 84. Seuraavat sijat ja paikan Finnish Hickory Tourin finaaliin saavuttivat Jussi Johansson, Rauno Pusa ja Jussi Virtanen.

Mukana pelannut Keimola Golf Vantaan toiminnanjohtaja Rauno Pusa nautti pelistä täysin siemauksin. Ensimmäinen puoli kierrosta meni totutellessa mutta paluun tulos tyydytti Raunoa. Hän totesikin toivovansa, että Hickory Tour tulee Keimolaan ensi vuonnakin. Aivan varmasti tulee, sen verran hyvän vastaanoton ja palvelun hikkoripelaajat saivat Keimolassa.


Kilpailun voittaja, Antti Paatola


Jussi Johanssonin tyylinäyte


Mika Hjorthin avauslyönti