KANAVAGOLFISSA PELATTIIN JAGUAR AUTODUO GOLF


Kuvattavana päivän voittajista Tuulia Koivula ja Hannu Narvi.

Tasoitussarjassa uusi voittaja

Kanavagolfissa pelattu Jaguar AutoDuo Golf oli Finnish Hickory Tourin kolmas osakilpailu. Sää suosi kisailijoita, osallistujat saivat nauttia Kanavagolfin hyväkuntoisesta kentästä kauniissa auringonpaisteessa. Ennustettua sadetta ei tullut ja pelaajat säilyivät kuivina.

Tasoituksellisessa sarjassa saatiin kolmannessa kisassa jo kolmas eri voittaja kun Nokia River Golfia edustava Tuulia Koivula tuli ja pesi koko porukan 34 pisteen tuloksellaan. Seuraavina olivat jo selvästi jääneenä kestomenestyjät Antti Paatola ja Mika Hjorth. Neljänneksi tuli hikkorigolfissa ensikertalainen Ola Sahlberg Vuosaari Golfista ennen Ikaalisten Hannu Narvia.

Kokonaiskilpailun kärjessä asemiaan vankisti Antti Paatola. Sijoittumalla toiseksi hän kasvatti johtonsa seuraavina tuleviin Lennart Sandgreniin ja päivän voittajaan jo 24 pisteeseen. Yhdestä voitosta ja kahdesta kakkossijasta pisteitä hänelle on kertynyt yhteensä 39 kun seuraavilla on yhden voton tuomat 15 pistettä.


Paikallisia pelaajia edusti mm. Mika Mäkinen. Tässä hänen tyylinäytteensä.

Lyöntipelissä tuttu voittaja

Lyöntipelissä puolestaan saatiin tuttu voittaja. Mika Hjorth voitti jo toistamiseen sarjan. Edellisen voittonsa Mika otti Keimolan kisassa. Mika on aivan alusta lähtien ollut aivan parhaita ellei suorastaan paras suomalainen hikkoripelaaja

Tällä kertaa kovimman vastuksen antoi Ikaalisten Golfia edustava Hannu Narvi, joka oli Mikan kanssa aivan rinta rinnan ihan loppuun asti. Kun Mika teki viimeiselle väylälle birdien ja Hannu bogin kasvoi ero kolmeen lyöntiin. Seuraavina tulivat Vuosaaren Ola Sahlberg, Tampereen Risto Merkkiniemi ja Asikkalan Golfia edustava Mika Mäkinen.

Voitollaan Mika siirtyi lyöntipelisarjan selvään johtoon. Kaksi voittoa ovat tuoneet hänelle yhteensä 30 pistettä. Toisena on edellisen kisan voittanut Jonne Asiakainen 15 pisteellä. Jaetulla kolmannella sijalla ovat käydyn kolmen kisan kakkoset Lennart Sandgren, Lauri Melanen ja Hannu Narvi.

Kytäjä vuorossa seuraavaksi

Finnish Hickory Tourin tapahtumista on vuorossa seuraavaksi Kytäjällä pelattava Evolvit Historic Golf. Tällä kertaa Kytäjällä pelataan uudempi North West kenttä. Viime vuonnahan pelattiin SE-kenttä ja silloin Mika Hjorth pelasi tähän mennessä parhaan hikkorituloksen Suomessa tuloksellaan 73 lyöntiä.

Kytäjän tapahtumaan on odotettavissa runsas osanotto. Mukaan mahtuu 40 pelaajaa joten kannattaa olla ilmoittautumisessaan nopea. Ilmoittautumiset Golfantiikkiin tai Kytäjän caddiemasterille 17.7 mennessä.


Sponsorin edustajaa ihailemassa.