Golfantiikki mukana antiikkimessuilla Kaapelitehtaalla 1.-2.10.2005


Paljain jaloin kiersivät nämä 1900-luvun alun caddiet kantamassa pelaajien mailoja.

Golfantiikki on mukana antiikkimessuilla, jotka järjestetään Kaapelitehtaalla Helsingin Ruoholahdessa lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna 1.-2.10.2005. Kaapelitehtaan tarkka osoite on Tallberginkatu 1 C ja sinne on helppo päästä omalla autolla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Messut ovat avoinna lauantaina kello 10-17 ja sunnuntaina kello 10-16.

Messuilla on esillä pienen myyntiosastoni lisäksi myös pienimuotoinen näyttely, johon olen kerännyt omista ja parin muunkin keräilijän kokoelmista joukon mielenkiintoisia mailoja ja palloja. Näyttelyn tarkoitus on tuoda esille golfmailojen ja muun golfantiikin keräilyä harrastuksena. Tuon näyttelyyn mukaan myöskin muutaman setin pelimailoja nähtäväksi.

Myynnissä minulla on messuilla mailoja, palloja ja jonkin verran taidetta. Kannattaa poiketa katsomassa ja tervehtimässä, jos olette tulossa messuille. Golfantiikki löytyy messuosastolta numero 73-74. Kerron mielelläni keräilyharrastuksesta, hikkoripelaamisesta ja kaikesta muustakin golfin historiaan liittyvästä.

Antiikkimessuilla on esillä golfantiikin lisäksi runsaasti huonekaluja, valaisimia, taidetta lasia, posliinia, hjopeaa, koruja, kirjoja ja kaikkea muutakin keräily- ja antikkitavaraa. Paikalla on omilla osastoillaan myös erilaisia keräilyalan yhdistyksiä esittelemässä toimintaansa.

Golfantiikki toivoo näkevänsä paljon golfin ja antiikin ystäviä osastollaan. Tervetuloa.