MIKA HJORT PUTSASI PALKINTOPÖYDÄN


Veli-Matti Salminen on ollut mukana hikkorikisoissa alusta asti.

Hickory Tour finaalissa tältä vuodelta

Finnish Hickory Tourin finaali pelatiin Keimolassa syyskuun 15. päivänä haastavissa olosuhteissa. Mukana oli 8 pelaajaa joista kaksi leidejä. Sää aiheutti muutamia poisjääntejä, flunssa oli iskenyt muutamaan pelaajaan.

Koko yön ja aamunkin oli satanut joten kenttä oli melko märkä kun ensimmäiset pelaajat lähtivät matkaan puolilta päivin. Miehet pelasivat sinisiltä ja leidit tietysti punaisilta. Kenttä tuntui tavalista pidemmältä kun rulleja ei tullut lainkaan kosteissa olosuhteissa. Niinpä tulostaso jäikin melko vaatimattomaksi. Mika Hjortin tulos oli +7. Päivän paras suoritu nähtiin yhdeksännellä väylällä, 410 metrisellä par5 väylällä. Mika löi upean kakkoslyönnin noin 190 metrin päästä väylältä ja pallo päätyi korotetulla griinillä alle kahden metrin päähän lipusta. Eagle-putti upposi helposti ja tulokseksi tuli kolmonen.


Vettenpäälläkävelyä Keimolan Kirkan 10-väylällä.

Mikan takana tulostaso oli tasainen. Tasoituksellisessa kilpailussa Mikan tulos oli +5. Seuraavien tulokset olivat +7, +9, +11 ja +13. Lyöntipelissä Mikan voitto oli hurja. Tuloksellaan +7 hän jätti seuraavia 12 lyönnillä kun kolme seuraavaa olivat tuloksessa +19.

Sade keskeytti kisan

Kilpailu oli tarkoitus pelata 18 reiän kisana. Porukan lähdettyä toiselle ysille aukesi taivas. Mahtava sade ja raekuuro muutti jo valmiiksi märän kentän yhdeksi suureksi vesilammikoksi. Pelaaminen oli mahdotonta ja kisa päätettin lyhentää 9 väylän mittaiseksi. Päätös oli sikäli oikeudenmukainen, ¨ että kaikki olivat saaneet pelata ulosmenonsa tasapuolisissa olosuhteissa.

Sadekuuro kesti parikymmentä minuttia ja sen päätyttyä aukesi pilvipeite ja aurinko alkoi paistaa kuin ilkkuakseen meille, jotka jo klubilla nautimme Keimolan ravintolan maittavasta lounaasta.