HIKKORIKAUSI AVAUTUI KEIMOLASSA


Kisan osallistujat yhteiskuvassa.

Lennart Sandgren otti selvän voiton

Kauden ensimmäinen hikkorikisa, Keimola Hickory Challenge aloitti vuoden 2007 Finnish Hickory Tourin. Se pelattiin lauantaina 9.6. Mukana erittäin lämpimissä olosuhteissa pelatussa tapahtumassa oli yhteensä 11 pelaajaa. Tasoituksellisena lyöntipelinä pelattavassa kisassa tavoiteltiin viittä paikkaa kauden päättävään finaaliin. Lisäksi jaossa oli finaalipaikka parhaan bruttotuloksen tekijälle.

Tasoitussarjan voittajaksi pelasi Lennart Sandgren Keimolasta. Hänen nettotuloksensa oli 73 eli +1. Myös toiseksi tullut Antti Paatola (+7) ja kisan kolmas, Mika Hjorth (+10) ovat Keimolan pelaajia. Neljänneksi pelasi Hannu Narvi (+12) Ikaalisista ja viidenneksi Veli-Matti Salminen (+13)Lappeenrannasta. Edellämainittujen lisäksi finaalin selvisi Keimolan Reijo Eerola.


Mika Hjorthin avaus ykkösellä.

Voittaja, Lennart Sandgren tutustui hikkorigolfiin vain pari päivää aikaisemmin muutaman lyönnin verran. Edellisenä iltana hän kiersi harjoituskierroksen hikkoreilla pelaten. Näin vähäisellä harjoittelulla pelaaminen noin lähelle omaa tasoitusta on loistava esimerkki siitä, että hikkorigolf ei ole sen vaikeampaa kuin golf nykyvälineillä.

Parhaan bruttotuloksen pelasi Mika Hjorth. Hänen tuloksensa oli 82 eli kymmenen yli kentän parin. Mika on hikkorigolfin pioneereja Suomessa. Ensimmäisen kosketuksensa hikkorigolfiin hän sai jo 1990-luvulla asuessaan Skotlannista. Toiseksi pelasi Ikaalisten Hannu Narvi tuloksella 84. Hannu on hikkorigolfin osalta aloittelija mutta ehti kuitenkin jo viime talvena pelata lumigolfia hikkorimailoilla. Muuten Hannu Narvi on ehtinyt pelata jo noin 40 vuotta.

Tapahtumassa palkittiin myös parhaiten pukeutunut pelaaja. Tällä kertaa palkinnon pokkasi Eero Sivenius Keimolasta.

Seuraavaksi tavataan Kytäjällä


Keimolan palkitut, vasemmalta Eero Sivenius, Lennart Sandgren, Mika Hjorth ja Antti Paatola.

Seuraava Finnish Hickory Tourin osakilpailu on Evolvit Hickory Challenge joka pelataan Kytäjän upealla kentällä 7.7.2007. kello 12 alkaen. Mukaan on odotettavissa ennätysmäärä pelaajia. Kaukaisin osallistuja on tulossa Yhdysvalloista asti. Myös Ruotsista on tulossa pelaajia mukaan.

Nyt on aika raivata tilaa kalenterista ja ilmoittautua mukaan hikkorikauden seuraavaan kisaan. Ilmoittautumiset Golfantiikkiin tai lähempänä kisaa suoraan Kytäjälle.