TUTUT VOITTAJAT HARJATTULASSA


Matti Kulo poistuu bunkkerista reiän suuntaan.

Voitot Petteri Lehtoselle ja Antti Paatolalle.

Kauden kolmas hikkorikisa, Evolvit Hickory Challenge keräsi ainoastaan viisi osallistujaa. Valitettavista yhteensattumista johtuen kilpailua jouduttiin siirtämään viikolla ja tämä puolitti osallistujamäärän. Sateen uhan alla pelattiin nautittavaa hikkorigolfia. Peli oli hetkittäin erittäin korkeatasoista mutta yskähdellyt puttipeli esti huopputulosten syntymisen.

Päivän voittajiksi pelasivat Antti Paatola ja Petteri Lehtonen. Paatolan voitto tasoituksellisessa lyöntipelissä ei ollut yllätys, hän on keikkunut kärjen tuntumassa kaikissa käydyissä kisoissa. Petteri Lehtonen oli tasoituksettoman lyöntipelin keulilla jo viime vuoden Harjattulan kisassa. Tänä vuonna hän sai kovimman vastuksen Juha Laukkaselta. Edellämainittujen lisäksi tiensä finaaliin selvittivät Matti Kulo ja Rikhard Sanaksenaho.


Petteri Lehtosen tyylinäyte.

Sekä Petteri että Juha ovat pitkälyöntisiä pelaajia. Oli hienoa katsoa heidän avauksiaan ja pitkää rautapeliä. Päivän upein lyönti nähtiin toisen väylän avauksessa. Kakkosväylä Harjattulassa on punaisilta 230 pitkä. Väylä kuitenkin kaartuu reilusti oikealle eikä griini näy metsän takaa tiille. Petteri löi upean puulyönnin yli metsän ja pallo löysi tiensä griinille. Petterillä oli seitsemän ensimmäisen väylän aikana kolme eagle-puttia. Valitettavasti yksikään ei uponnut.

Mainittakoon muuten, että Petteri oli noin kuukautta aikaisemmin lyönyt Harjattulan 18:lla par4-väylällä punaisilta 250 metristä pallon ilmassa kuppiin tehden upean holarin.

Seuraavaksi Lappeenrantaan

Seuraava Finnish Hickory Tourin osakilpailu on Viipuri Hickory Challenge joka pelataan Viipuri Golfin Kahilanniemen kentällä Lappeenrannassa 11.8.2007. kello 12 alkaen. Odotettavissa on mukava joukko lappeenrantalaisia osallistujia viime vuoden tapaan.

Nyt on aika raivata tilaa kalenterista ja ilmoittautua mukaan hikkorikauden seuraavaan kisaan. Ilmoittautumiset mielellään viipymättä Golfantiikkiin tai suoraan Viipurin Golfiin.